Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bezsuppolta a rendőrség az ócsai Recskarémet

Bezsuppolta a rendőrség az ócsai Recskarémet

Sikerült a dabasi rendőröknek beazonosítani, majd elfogni a ócsai Recskarémet. Rövid, és önkielégítő pályafutása volt ez a hobbiszatírnak. 

Tegnap már megírtuk, hogy kicsiny, magyar hazánk Nudiverzuma újabb anti-hőssel gyarapodott. Ő pedig nem más, mint a magát játszótér mellett kelletlenül mutogató ócsai Recskarém. Egy testes úr, aki a noir, ballonkabátos-mutogatós szatírokat megidézve rakja ki az árut az arra járóknak, valamint néha, olykor-olykor elveri a majmát az arra tévedők minden bizonnyal hatalmas örömére.

Karrierje azonban tiszavirág-életű volt, egy kétperces rárántás a hóbortos éjszakába csupán, mivel a Police.hu-n, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság által közzétett információk szerint a Recskarém le- s megbukott. A rend őrei némi kérdezősködés után könnyedén beazonosították az 51 éves urat, aki valószínűleg maga is tudta, hogy a vesztére roppant publikus, onanizáló projektje egy egyszer, maximum kétszer ejakulálós fajta. Valószínűleg ezért várta otthonában az őt és az ötcombú barátnőjét letartóztató rendőröket.

A Recskarém ellen szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indul eljárást, az ügyet pedig a Dabasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.