Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Baromi látványos lett az X – A rendszerből törölve új előzetese

Baromi látványos lett az X – A rendszerből törölve új előzetese

Elkészült a Liza, a rókatündér alkotóinak új filmjéhez, az X – A rendszerből törölve címűhöz a második trailer, ami jó látványosra sikeredett. Ez alapján nem annyira művészfilmes hangulatú, sorozatgyilkosos nyomozást láthatnak majd a nézők a moziban, hanem egy sokkal klasszikusabb thrillert, kicsit ilyen kelet-európai Hetedik stílusban.

Ujj Mészáros Károly filmjében a főszereplő rendőr (Balsai Móni) felfigyel arra, hogy lehet, hogy néhány öngyilkosság nem is az, hanem igazából egy trükkös sorozatgyilkos munkálkodásának az eredménye, ezért nyomozásba kezd. Ennyi legyen is elég a sztoriból, aki látott már sorozatgyilkosos filmet, látta az összeset, az ilyenekben a körítésen múlik minden, az előzetes alapján pedig a X – A rendszerből törölve körítése jól sikerül majd, csak a címe ne lenne ennyire rettenetesen béna.