Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Lasszóval bányászták ki a fél méteres műpéniszt a férfi hátsójából

Lasszóval bányászták ki a fél méteres műpéniszt a férfi hátsójából

Egy egész napon át egy olasz férfi fenekében ragadt egy 23 inch hosszú, azaz majdnem 60 centiméteres műpénisz. Az eltávolítást végző orvosoknak egy új lasszó szerű eszközt is kellett készíteniük, hogy sikeresen végrehajtsák a nem mindennapi beavatkozást.

A 31 éves férfi maga ment be a kórházba, mivel egyedül képtelen volt megbirkózni a feladattal. A cigányútra tévedt dildóról röntgenfelvétel is készült, amelyet látva azt is nehéz elhinni, hogyan nem okozott maradandó károsodást.

A nevét nem vállaló áldozat a megelőző napon helyezte fel az eszközt, azonban kézzel képtelen volt kihúzni. Túl nagy zavart azért nem okozott az életében, állítása szerint az egyetlen tünete enyhe alhasi fájdalom volt.

Ámde a milánói dokik első próbálkozásai kudarcba fulladtak, miután a műpénisz túl nagy, és síkos volt. Ennek utána kénytelenek voltak feltalálni egy lasszóhoz hasonlítható eszközt, mellyel a távolabbi végét elkapva sikerült kihúzni.

Az itáliai szerencsétlent még aznap haza engedték, miközben sűrűn hálálkodott, hogy műtéti beavatkozás nélkül sikerült segíteni rajta.

(forrás: Metro)