Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Dzsudzsák az arab pénzt választotta az európai foci helyett

Dzsudzsák az arab pénzt választotta az európai foci helyett

A Videoton kerete végleges az Európa Ligára, a középpályás nincs benne. Állítólag befutott egy ajánlat Dubajból.

Hétfő délutánig tartotta magát az értesülés, hogy Dzsudzsák Balázs a Videoton játékosa lesz. A 96-szoros válogatott futballistának június óta nincs csapata, a magyar bajnok pedig bejutott az Európa Liga csoportkörébe. Csak Dzsudzsákkal kellett volna megegyezni, aki sokéves egyesült arab emírségekbeli lazulás után visszatérhetett volna az európai fociba.

Azonban a pénzen elbukott az üzlet.

Dzsudzsák eddig több mint egymilliárd forintot keresett évente az arab al-Vahdában, a Vidinél állítólag a legfeljebb a negyedével is beérte volna. Az utolsó pillanatig élt a lehetőség, azonban a középpályásnak befutott egy jobb ajánlata. A szintén arab, dubaji al-Ahlitól, írta a csakfoci.hu.

A Videoton azért erősített az utolsó pillanatban is, ugyanis hétfő estig kellett neveznie játékosait az EL-meccsekre. A 40-szeres bolgár válogatott támadó, Georgi Milanov lett a fehérváriak utolsó igazolása, ő bolgár lapértesülések szerint félmillió eurót, több mint 150 millió forintot fog keresni egy év alatt.