Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bochkor Gábor túl van a műtéten – A nagy bulvárszemle

Bochkor Gábor túl van a műtéten – A nagy bulvárszemle
  • Bochkor Gábornak már régóta problémái voltak a szemével, múlt héten azonban megoperálták, a beavatkozás sikeres volt. A műsorvezető a Blikknek elmondta, nagyon tartott a műtéttől, de csak egy enyhe nyomást érzett a szeménél.
  • Tizenöt kilónyi bőrt kellene leműteni Emilióról. Az énekes több mint hatvan kilót fogyott, és további tíztől szeretne megszabadulni, de előtte a megereszkedett bőrréteget el kell távolítani. Bors
  • Gesztesi Károly 55 évesen felfedezte magának az internetet! A színészt már régóta hajtotta a kíváncsiság, de végül a fia unszolására regisztrált a Facebookon. Gesztesi a Borsnak elmondta, a világhálónak hála többet tud kommunikálni a gyerekeivel is.
  • Kiborultak a nézők Oszvald Marikától. A színésznő az RTL Klub Szenzációs Négyes című vetélkedőjében pankrátorként is megmutatta magát, a nézők szerint borzalmas és ízléstelen volt. Bors