Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szeretője spermájára cserélte ki a férje spermáját egy orosz nő a lombikprogram alatt

Szeretője spermájára cserélte ki a férje spermáját egy orosz nő a lombikprogram alatt

Hosszú lombikprogram után adott életet gyermekének az az orosz nő, akiről kiderült, az eljárás után kicserélte a férje spermáját a szeretője spermájára.

Az információk szerint maga az édesanya, Jana Anokhina fedte fel titkát a férfi előtt miután elváltak – egy évvel a gyermek megszületése után.

Mint kiderült, az eljárásban segédkező orvosok segítettek a nőnek végrehajtani a cserét. A lombikprogramért fizető ex-férj, Maxim Anokhin a történtek után beperelte a klinikát.

Az etikai és anyagai sérelmeiért kárpótlásként több, mint négyezer eurót fizetett neki a moszkvai klinika, bár ez számára sovány vigasz volt. Mint elmondta, nem pénzt szeretne, hanem igazságot.

A programot felügyelő orvos, Lija Kazarian ellen pedg bírósági eljárás indult.

“Bíztam a feleségemben. Száz százalékig hittem neki, megbíztam benne. Teljesen sokkolt az igazság. Összeomlottam, alig tudtam elhinni”

-nyilatkozta egy orosz újságnak a férj, aki több mint egy évig volt édesapja a gyermeknek.

Jana Anokhin most a szeretőjével él párkapcsolatban. Fotó: Metro/Vesti.ru

Jana az üggyel kapcsolatban úgy nyilatkozott, szerette volna, ha a gyermeke attól a férfitól születik, akit valóban szeret. Jelenleg ezzel a férfival él párkapcsolatban.

Maximnak az ügy óta született még egy gyermeke mesterséges beavatkozás nélkül.

(Metro)