Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szabó Simon és ÉNB Lali full meztelenre vetkőzött a tévében – A nagy bulvárszemle

Szabó Simon és ÉNB Lali full meztelenre vetkőzött a tévében – A nagy bulvárszemle

Curtist a csaja viszi nyaralni, Weisz Fanni férjét pedig fel fogják jelenteni. Széttartó bulvárhírek hétfőre.

  • Curtisnek elméletileg nagyon jót tett minde népszerűségben, mind anyagilag a Majka által kirobbantott kokain-botrány, persze a háttérben még minden lehet, hiszen arról pont nem szólnak egy szót sem a hírek, hogy a rapper vajon kokainozik-e még vagy letette, mindenesetre most a csaja, Kriszti lepte meg egy háromnapos utazással. Curtis ugyanis a születésnapját ünnepelte. (via Blikk)
  • A Weisz Fannival hirdetett modelliskolát a modell férje, Hajmásy Péter üzemelteti, és most azon megy a balhézás, hogy egy 15 éves, halláskárosult lá­nyt, Kittit akarta az édesanyja beíratni az iskolába. A 495 ezer forintos tandíj végül „Kitti különleges tehetsége miatt” 250 ezer forintra csökkent, Hajmásy szerint akkor, ha az anya azonnal otthagy ötvenezer forint foglalót. Azonban az anya szerint sehol sem volt arról szó, hogy foglalót kellene letenni, ráadásul egyáltalán nem elégedett a szolgáltatással, állítása szerint kötbért követeltek tőle és nincs egyedül a problémával, ezért feljelentené Hajmásyt. (via Bors)
  • Tegnap elstartolt az RTL Klub saját fejlesztésű műsora, a Szenzációs páros. Szabó Simon és ÉNB Lali eléggé odatették magukat: