Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Íme a világ legjobb férfi “munkája”, ahol a hétfő szinte ajándék!

Íme a világ legjobb férfi “munkája”, ahol a hétfő szinte ajándék!
  • 2018. szeptember 3., 8:00

Jó, nem állítjuk, hogy minden férfi állommunkája, de azért soké, az biztos. Hiszen képzelj el az egyik tenyereden gyönyörű nőket, a másikon pedig kedvenc képregényfiguráid. Na, most pedig tedd össze a két kezed, ettől a foglalkozásától el fog szállni az agyad!

Papi Miranda professzionális airbrush művész egyenesen az arizonai Phoenix-ből. A magyarra fordítva – levegőecset festészet nem más, mint egy speciális retustechnika, amivel szinte bármilyen felületre festhet Miranda egy precíz szórópisztoly és kompresszor segítségével. És mi lenne jobb felület gyönyörű nők testénél? Mást sem csinál egész nap, mint szuperhős jelmezeket fest. Jah említettük, hogy a hölgyek egy szál bugyiban vannak? Igen, ezzel keresi a kenyerét. Nem akarjuk elbagatellizálni, hiszen komoly művész munka az övé, de:

Hogy csak egy pár munkáját említsük. Az pedig már csak cseresznye a habon, hogy mindehhez még a világot is körbeutazza. Papikám!

És a te hétfőd milyen?

(Instagram)