Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Zacher levetette a vele készült interjút a a youtube-ról

Zacher levetette a vele készült interjút a a youtube-ról

A ma közzétett Zacher Gáborral készített tegnapi beszélgetés felvételét Zacher Gábor kérésére a PwC eltávolította a youtube csatornájáról – írja az interjút készítő Kadarkai Endre friss Facebook posztjában.

Kadarkai korábbi posztjában leírta, hogy Zacher Gáborral tegnap délben beszélgetett a PwC Outlook interjúsorozatának keretében. A beszélgetés nem várt fordulatot vett, a főorvos teljes váratlansággal bejelentette, hogy távozik posztjáról. Zacher Gábor itt beszélt először lemondásának hátteréről, vívódásairól, orvosi műhibákról, a hazai egészségügy állapotáról. A videó eltávolításnak okáról nem írta szerző.

Zacher reméli, hogy lesznek következményei felmondásának

Zacher reméli, hogy lesznek következményei felmondásának Zacher beszélt az orvosi műhibákról és a kórházi fertőzésekről, de szóba került a Majka-Curtis ügy is. Hosszasan beszélt a felmondásáról Zacher Gábor, a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetője PwC Outlook youtube-csatornáján. Az izgalmas interjút Kadarkai Endre készítette.