Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Vajna Timi sem tudja, mi lesz a Spíler 2-vel

Vajna Timi sem tudja, mi lesz a Spíler 2-vel

Tegnap ugye megírtuk, hogy Andy Vajna kormánybiztos, és a TV2 csoport tulajdonosa lepisilte feleségét Vajna Tímeát. A nem mindennapi hír azonban egyetlen csoportot nem igazán ragadott meg: a futballrajongókat. Azokat a futballrajongókat, akik hetek óta várják, hogy szolgáltatójuk felvegye kínálatába Andy legújabb csatornáját, a Spíler 2-t. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a hírünk alatti legnépszerűbb komment is ezt kérte számon a filmgurutól, akinek nevében tegnap este felesége tájékoztatta a nagyérdeműt: dolgoznak rajta.

@Vajna Tímea Instagram

Nem tudni, hogy a csatornának nincs sajtósa, vagy mégis mi vette rá Timit hogy magyarázkodni kezdjen, afelől ugyanis komoly kétségeink vannak hogy a Spíler 2 törzsközönsége napi szinten bejáratos a luxusfeleség instaprofiljára. De mi szerencsére itt vagyunk, hogy információs függőhidat nyújtsunk társadalmunk két szegregált csoportjának!