Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Jakupcsek: “Ahol a becsületszó, a teljesítmény nem számít, oda nem kell menni, onnan el kell jönni”

Jakupcsek: “Ahol a becsületszó, a teljesítmény nem számít, oda nem kell menni, onnan el kell jönni”

Jakupcsek Gabriellát elég méltatlan körülmények között távolították el a köztévétől még 2015 decemberében. A Ridikül című műsorát forgatta éppen, három adást kellett volna felvenniük, de az első és a második adás felvétele közötti szünetben megkapta a csoportos leépítésről szóló felmondólevelét.

A műsorvezető azóta nem tévézett, a közeljövőben viszont az ATV-n lesz majd látható a saját műsora. Ennek aproján mesélt egy kicsit arról, milyen volt távozni az MTVA-tól.

„Ott, akkor bennem megszakadt valami, és fel kellett ismernem, hogy mások a játékszabályok, mások a követelmények. Viszont a felismerés után nagyon gyorsan megértettem, hogy én nem ebben a csapatban játszom, és nem is akarok. Ahol a becsületszó, a teljesítmény nem számít, oda nem kell menni, onnan el kell jönni. Mondjuk úgy, voltak intő jelek már korábban is, csak nem akartam észrevenni, mert szerettem azt a műsort. Sok mindent beáldoztam, nyeltem érte szakmailag, emberileg. De így utólag már azt sem bánom. A váratlan és méltatlan szakítás felnyitotta a szemem. Egyszerre már nem jelentett mindent a tévézés. Elképesztő szabadságvágyam lett, ki akartam próbálni magam új területeken” – mondta a műsorvezető a Bestnek.

Azt is elmondta, hogy a tévézés után viszonylag gyorsan megtalálta a helyét az írásban, már két kötetet is írt, most készül a harmadik, de az ATV olyan ajánlattal kereste meg, amiért szívesen visszaül a kamerák elé.

A Jakupcsek Plusz című műsorról egyelőre azon túl, hogy elég semmitmondó a neve nem sokat tudunk elmondani, a műsorvezető azt mondta, hogy közérzeti talkshow lesz, bármit is jelentsen ez.

(Blikk)