Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Idegen férfival találta ágyban alvó exét, bosszút állt

Idegen férfival találta ágyban alvó exét, bosszút állt

A Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség rongálás vétsége miatt emelt vádat egy 43 éves férfival szemben, aki 2018 nyarán Várpalotán, miután volt barátnőjét más férfival találta együtt, dühében letörte a nő kocsijának egyik visszapillantó tükrét és ablaktörlőit.

A férfi 2018 tavaszán ismerkedett meg a sértettel, akivel rövid ideig párkapcsolatban állt. A nő 2018. június közepén közölte a férfival, hogy szakítani kíván vele, és megkérte, hogy a férfi otthonában lévő holmijait vigye el a várpalotai lakására.

A férfi másnap reggel egy csokor virággal és a holmikkal érkezett meg a lakásba, ahol azonban az ágyban alvó barátnője mellett egy idegen férfit is talált. Ezen feldühödött, és előbb a virágcsokrot a nőhöz vágta, majd a sértett ház előtt parkoló autójának visszapillantó tükrét és az ablaktörlőit letörte, miközben a gépkocsi fényezését is több helyen megsértette.

A férfi a rongálással okozott 191 ezer forintos kárt a nő részére később megtérítette.

Az ügyészség a férfival szemben büntetővégzés meghozatalával próbára bocsátás alkalmazására tett indítványt.

(Ügyészség)