Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Eltemették Kerényi Imrét

Eltemették Kerényi Imrét

Kerényi Imre hosszú, türelemmel viselt betegség után, életének 75. évében, családja körében hunyt el 2018. augusztus 11-én. A miniszterelnöki megbízott, Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendező, színigazgató, egyetemi tanár, publicista, érdemes és kiváló művészt a Miniszterelnökség és a Madách Színház egyaránt saját halottjának tekintette.

Temetési szertartása a Fiumei úti sírkert művészparcellájában zajlott ma, a végső búcsún Orbán Viktor és több egykori és jelenlegi miniszter, valamint művész részt vett. A miniszterelnök barátként és harcostársként búcsúzott Kerényitől.

Orbán Viktor miniszterelnök az életének 75. évében elhunyt Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott, Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendezõ, színigazgató, egyetemi tanár, publicista, érdemes és kiváló mûvész ravatalánál a Fiumei úti sírkert mûvészparcellájában 2018. augusztus 31-én / Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Kerényit többek között Götz Béla díszlettervező és Huszti Péter színművész búcsúztatta.