Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ahogy várható volt, Dzsudzsák Balázs tényleg tárgyal a Vidivel

Ahogy várható volt, Dzsudzsák Balázs tényleg tárgyal a Vidivel

A Mol Vidi FC bejutott az Európa Liga csoportkörébe, ami azt jelenti, hogy egy csomó pénzt fog kapni a csapat, és szüksége is lesz új játékosokra, hogy jobban bírják az extra terhelést. A Dinamo Zagrebtól érkező Armin Hodzic személyében a napokban megvolt a magyar foci rekordigazolása, állítólag 700 millió forintba került a 24 éves bosnyák csatár.

A Nemzeti Sport Online pedig arról ír most, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően könnyen lehet, hogy Dzsudzsák Balázs is a Vidinél fog kikötni. A játékos szabadon igazolható, vagyis egyrészt nem kell érte transzferdíjat fizetni semmilyen csapatnak, másrészt a szerződtetésével sem kell nagyon rohanni. Az Európa Ligába bejutott csapat ideális választás lenne a jobb napokat látott, 31 éves magyar szélsőnek, és a Vidi is jól járna egy nemzetközi rutinnal rendelkező, a karrierje elején a holland bajnokságban maradandót alkotó játékossal.

Borítókép: Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, miután a magyar válogatott 1-0-ás vereséget szenvedett Andorrától a labdarúgó világbajnoki selejtezõ B csoportjában játszott Andorra-Magyarország mérkõzésen Andorra la Vellában 2017. június 9-én.