Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Verekedésig fajult egy idős férfi és nő vitája az ablakról a 76-os trolin

Verekedésig fajult egy idős férfi és nő vitája az ablakról a 76-os trolin

Hétfő délután a 76-os trolin utazott a 67 éves Szabó Edit, aki évek óta pszichés fulladással küszködik, ami azt jelenti, hogy nehezen vesz levegőt, az állapotán egy gégeműtéttel segítettek korábban, de meleg, fülledt időben előjön még a légzési nehézség. A lánya, Kovács Edit elmondása szerint ezért hétfőn egy nyitott ablak mellé ült le a Keleti Pályaudvar és a Jászai Mari tér között közlekedő trolin, hogy könnyebben tudjon levegőt venni a fülledt melegben.

„Mögötte egy 50-60 év körüli férfi ült, aki megkérte, hogy csukja be az ablakot, mert fáj a füle. Édesanyám elmondta neki, hogy nehezen lélegzik, ezért nyitva szeretné hagyni. Ezután a férfi előre nyúlt, majd becsukta, anyukám pedig kinyitotta – mindez többször megismétlődött. Egy anyuka kérte meg a férfit, hogy higgadjon le. Anyukámnak azt mondta, hagyja nyitva nyugodtan az ablakot, mert nincs levegő, és tartsa ott a kezét, hogy a férfi ne tudja becsukni. A férfi ezután szitkozódott, majd ököllel arcon vágta az anyukámat, aki még csak vissza sem szólt. Az arca kicsit bedagadt és belilult, a bal szeme és az orra között érte az ütés. A férfi leszállt, édesanyám pedig sírt a telefonban. Annyira fulladt, hogy alig bírta elmesélni, mi történt” – mondta a Blikknek a nő lánya.

Az eset miatt a BKV-hoz nem érkezett bejelentés, Kovács Edit azt mondta a lapnak, hogy anyja nem tervez orvoshoz menni a sérüléseivel, viszont az ügyben feljelentést fognak tenni.

Borítókép: Illusztráció/Wikipedia