Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nem bontják ki a betömött kátyúkat, inkább fizet a Kétfarkú Kutya Párt

Nem bontják ki a betömött kátyúkat, inkább fizet a Kétfarkú Kutya Párt

Nem kátyútlanítanak, vagyis a már betömött kátyúkat nem állítják helyre lyukas állapotukb, inkább kifizetik a büntetést – nyilatkozta a Zoom.hu-nak a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke.

Mint ismert, levélben szólította fel a felcsúti műszaki ügyintéző az MKKP volt polgármester-jelöltjét, Mészáros Lászlót, hogy az általuk betömött kátyúkat állítsák vissza eredeti állapotába (vagyis, legyen ismét lyuk az úton). Az ügyintéző azzal indokolta a visszaállítás szükségességét, mert szakszerűtlennek ítélte meg a kivitelezést és kezdenék a kátyúzást az utakon.

Felszólították a nemfideszes Mészárost, hogy kaparja ki a betömött felcsúti kátyúkat

Felszólították a nemfideszes Mészárost, hogy kaparja ki a betömött felcsúti kátyúkat Levélben szólította fel a felcsúti műszaki ügyintéző a Kétfarkú Kutyapárt volt polgármester-jelöltjét, Mészáros Lászlót, hogy az általuk betömött kátyúkat állítsák vissza eredeti állapotába (vagyis, legyen ismét lyuk az úton). Az ügyintéző azzal indokolta a visszaállítást, mert szakszerűtlennek ítélte meg a kivitelezést és kezdenék a kátyúzást az utakon.

Erre 8 napot kapott a nemfideszes Mészáros, hogy ismét tömetlen kátyúk legyenek Felcsúton, ha nem kaparja ki a betöméseket, akkor neki kell állnia majd a költségeket.

A pártelnöktől azt is megtudtuk, hogy a felcsúti Mészáros László visszavonul a politikától.