Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hosszú Katinka újra együtt van régi szerelmével – A nagy bulvárszemle

Hosszú Katinka újra együtt van régi szerelmével – A nagy bulvárszemle
  • Hosszú Katinkát megviselte, hogy szakított Shane Tusuppal, de most úgy tűnik, a rosszkedv már a múlté. A Blikk szerint azért, mert a háromszoros olimpiai bajnok újra együtt van Dudás Dániellel. A páros sokáig nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, miután felröppent a hír, hogy az úszónő Dudással csalta meg Tusupot. A lap forrásai szerint viszont egyre többet látni őket kéz a kézben az edzéseken.
  • Schober Norbert lánya már kész modell, a 14 éves Lara úgy pózol a képeken, mintha a kifutóra készülne. Nézd meg a Feminán!
  • Gregor Bernadett retteg attól, hogy elszegényedik.A színésznő a HOT! Magazinnak elmondta, egyáltalán nincsenek anyagi gondjai, mégis egzisztenciális félelemben él, főleg azért aggódik, hogy megfelelő módon tudjon gondoskodni a gyerekeiről.
  • Cooky és szerelme, Debi úgy döntöttek, szeretnének még egy gyereket, ezért a műsorvezető még a cigarettát is letette, már kemény 17 napja nem gyújtott rá! Blikk