Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Égő cigarettát dobtak az újszülött csecsemő babakocsijába, hólyagosra égette a karját

Égő cigarettát dobtak az újszülött csecsemő babakocsijába, hólyagosra égette a karját

Egy újszülött kisbaba égési sérüléseket szenvedett a karján, miután egy ismeretlen égő cigarettát dobott a babakocsiba.

Az öt hetes Sophia Harnaman bőrét takaróján és kezeslábasán átégve sebesítette hólyagosra a csikk, miközben édesanyja, Amy tologatta. Az eset egy dohányzókkal teli edingburghi buszmegállóban történt, amelyen az édesanya átsietett kislányával az idősebb lánya óvodájából hazafelé.

Daily Mirror on Twitter

Newborn baby burned by cigarette thrown into pram by smoker https://t.co/UJXQKdrFJI

Velük volt Amy nővére is Chloe, saját kislányával, ő vette észre hogy valami gond van Sophia babakocsijában. Gyorsan észrevették a cigarettát amely több rétegen keresztül égett addigra. Gyorsan hazasiettek, ahol már hólyagokat is találtak Sophia karján.

Az egész család pánikba esett, Chloe férje szállította őket kórházba, ahol az orvosok megfelelő ellátásban részesítették őket. Amy felháborodva adott hangot véleményének, miszerint hiába vannak ott a hamutartó részek a szemeteseken mindenfelé, az emberek nagy része a mai napig képtelen használni azokat, hanem hanyagul szórják őket szerteszét.

(forrás: Mirror)