Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Andy Vajna lepisilte Vajna Tímeát

Andy Vajna lepisilte Vajna Tímeát

Vajna Timi majdnem jól átvert, mert a reggeli munkakezdéskor átfutva Instagramját semmi érdekes kontent nem lapult meg rajta. Aztán robbant a bomba, csípett a medúza!

Köztudott, hogy a medúzáknak nincsen agya, biztosan ezért nem tudják azt sem, hogy

megcsípni a kormánybiztos feleségét egyszerűen nem illik!

De hiába indítanak ezek a fizikai és mentális puhatestűek is támadást hazánk felé, Andy Vajna nem azért került ilyen magas pozícióba, hogy ne tudja akár nemi szervével elhárítani ezeket a veszélyeket.

És most adjuk át Timinek a szót:

Ibizán megcsípett egy medúza. Hiába próbáltam facetune-al kiretusálni, még így is látszik 🧐Amikor kijöttem a vízből, kipróbáltam egy hagyományos módszert. Tudom hülyén hangzik, de megkértem Andyt, h pisilje le a karomat és segített.

Jellyfish stings are so painful and itchy. You can see the mark on my arm 😫 Ibizán megcsípett egy medúza. Hiába próbáltam facetune-al kiretusálni, még így is látszik 🧐Amikor kijöttem a vízből, kipróbáltam egy hagyományos módszert. Tudom hülyén hangzik, de megkértem Andyt, h pisilje le a karomat és segített. Átmenetileg… Aztán újra elkezdett viszketni és égni.

388 Likes, 4 Comments – Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: “Jellyfish stings are so painful and itchy. You can see the mark on my arm 😫 Ibizán megcsípett egy…”

Szerintem a retustól egyáltalán nem látszik a csípés, de nyilvánvalóan nincs olyan jó szemem hozzá mint a lambohercegnőnek. Meg amúgy is: én még sosem láttam ilyet.

Egy kommentelő megjegyezte:

Timikém készülj rá,hogy a média ki fog kezdeni..nem fogják,majd megérteni,hogy ez mennyire fontos volt..

Hogyne értenénk, ez nekünk volt a legfontosabb!