Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Úgy felrobbant az e-cigi a zsebében, hogy átégett a nadrágján

Úgy felrobbant az e-cigi a zsebében, hogy átégett a nadrágján

Egy kaliforniai televízióbolt biztonsági kamerái rögzítették az elképesztő jelenetsort, amelyen egy tévékkel szemezgető vásárló zsebében hatalmas lánggal felrobban az e-cigaretta.

A 24 éves Mohamad Abdihdy elmondása szerint mielőtt lángba borult a fél nadrágja, érzett egy sokkoló érzést, majd a robbanás után egyből a közeli mosdóba rohant, hogy enyhítse a sérüléseket. Antelmolare Guzman, a bolt menedzsere azonnal segítségére sietett, és eloltotta a kigyulladt szerkezetet.

Guzman szerint a szerencsétlen férfi egész jobb lába megégett, de még ágyéktájékon is sérüléseket szenvedett. Abdihdy nem ment el kórházba, de abba beleegyezett hogy egy gyógyszertárt meglátogat sebei kezelése érdekében.

Az igazat megvallva, nem tudok sétálni a lábamon, annyira fáj.

fűzte az eseményekhez.

E-Cigarette Explodes In Man’s Pocket

CCTV from inside a California television store captured the moment an e-cigarette exploded inside a customer’s pocket. Mohamad Abdihdy, 24, was measuring a TV he was about to buy inside a HDTV Outlet store in Anaheim on Saturday when the explosion happened.

(forrás: DailyMail)