Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Puzsér Róbertet is kirúgták a Hír TV-től

Puzsér Róbertet is kirúgták a Hír TV-től

„Hír TV. Délelőtt megbeszélés. Természetesen kirúgtak” – kezdte Facebook-bejegyzését Puzsér Róbert, akit két fős „kivégzőosztag” várt, hogy kirúgja a csatornától, és ezzel véget vessen a Sznobjektív című műsornak.

De innentől átadom a szót Puzsérnak, érzékletes a leírás:

„Két fős kivégzőosztag. Egyikük ifjú NER-lovag: piperkőc, harmincas csávó, karizmátlan jelenlét, remegő kéz, lila nadrág, citromsárga zokni, barna cipő. Az az érzésem, inkább partizna Tiborczal – abban van otthon. Másikuk idősebb nő, tekintete metsző és rideg: jeges megvetés, undorral vegyes közöny. Ő a politikai biztos: a komisszár elvtársnő – ebből a típusból töltötték fel az ÁVH-t.

Sajnálom a Sznobjektívet – szerettem. Legalább nem alakoskodtak, nem hazudoztak, nem kerestek érveket, hogy miért is kell megszüntetni egy független, kiegyensúlyozott és nézett műsort. Politikai leszámolás volt, és ezt nem is próbálták tagadni. Talán büszkék is rá.”

Borítókép: Puzsér Róbert / Fotó: Ivándi-Szabó Balázs