Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Orvosa erőszakolta meg az altatótól bénultan fekvő divattervezőt, mellplasztikai műtéte után

Orvosa erőszakolta meg az altatótól bénultan fekvő divattervezőt, mellplasztikai műtéte után

Az orosz rendőrség nemi erőszak vádjával vádolja az 59 éves aneszteziológust, aki 35 éves páciensét megerőszakolta annak mellplasztikai műtéte után.

Dr. Yury Chernikov hat év börtön elé néz a 35 éves Erika Bykov megerőszakolása miatt. A nő saját állítása szerint az altató miatt képtelen volt megvédeni magát, vagy akár sikítással megakadályozni a támadást. Az 59 éves orvos nem tagadja, hogy kettejük között szexuális aktus zajlott, azonban szerinte az közös beleegyezéssel történt és a nő “jól érezte magát” közben.

Dr. Cherykov Forrás: NTV

Az egygyermekes édesanya valóban nyögdécselt szex közben, de szerinte csak azért, mert a kiabálásra képtelen volt. Ez volt élete első műtéte, mellyel mellei formáját szerette volna alakítani:

A férjem ellenezte a beavatkozást, szerinte előtte is gyönyörűen néztem ki. A műtét után rázkódtam az ijedtségtől, mire odajött az altatóorvos és próbált megnyugtatni. Megérintett és olyan dolgokat tett amit egy orvosnak tilos lenne: megerőszakolt.

Erika próbálta lábaival eltolni a férfit, de képtelen volt erőt kifejteni végtagjaival. Még szemeit sem tudta rendesen kinyitni, hogy lássa mi történik.

Erika Bykov Forrás: Facebook

A nő próbálta eltitkolni az esetet férje előtt, ezért a kiengedése után rögtön feljelentést tett a rendőrségen, külön kérve, hogy házaspárját ne hallgassák ki az ügyben, mire az orvos pénzt ajánlott fel neki, hogy vonja vissza a kérelmét. Erika még a férfi spermáját is megőrizte, hogy ezzel tudja bizonyítani igazát a tárgyalások során.

Dr. Chernikov szerint az egész aktus során kérdezgette páciensét, hogy jól érzi-e magát, nem fáj-e neki, mire a nő egyszer sem tiltakozott.

Abban a pillanatban nem gondolkoztam, egy másik szervem vette át az agyam szerepét. Öt perccel az aktus után eszembe jutott a feleségem, a családom, és rájöttem mekkorát hibáztam.

Állítása szerint még aznap visszament hozzá egy kis csokival, és vitt neki esemény utáni tablettát is, majd egy kedveset beszélgettek. Teljesen váratlanul érte hogy másnap a nő feljelentést tett ellene.

Erika tévészereplést is vállalt, hogy alátámassza vádjait Forrás: NTV

Az orvos felesége is megszólalt az ügyben:

Együtt élünk 35 éve, jobban ismerem bárkinél. Igen, mint férfi elgyengülhetett, de azt nem hiszem hogy bántott volna bárkit is. Sosem volt erre példa. Megbocsátottam neki, mert őszintén bevallotta mit tett.

A férfit szexuális erőszak és bántalmazás vádjával állították bíróság elé, mindkettő akár hat évig tartó szabadságvesztéssel is büntethető.

(forrás: DailyMail)