Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Extrém szexhelyszín-kihívás: csinálják együtt Berki Krisztiánnal és Berki Mazsival!

Extrém szexhelyszín-kihívás: csinálják együtt Berki Krisztiánnal és Berki Mazsival!

Úgy űnik, Berki Krisztián és Berki Mazsi összeállított egy extrém szexhelyszín-listát, amit szépen lassan végig fognak csinálni. Mi csak ösztönözni tudjuk a párokat arra, hogy csinálják együtt a celebpárral a kihívást, úgyhogy először lássuk is gyorsan, mi az a húszegynéhány helyszín, ahol szexelni kell:

1. Medencében – ez mindenkit izgat, de ügyelj a higiéniára!
2. Iskolában – veszélyes terep, hatalmas izgalom.
3. Munkahelyen – nagy a rizikófaktor, csak okosan!
4. Repülőgépen – így lesz elsőosztályú az utazás!
5. Liftben – mondjuk ehhez legalább 10 emelet kell.
6. Autóban – elég csak félreállni kicsit egy hosszú úton.
7. Hajón – pláne, ha kabinos.
8. Sátorban – közben akár a csillagos eget is nézhetitek!
9. A szüleid ágyában – elég perverz, de végre bosszút állhatsz, amiért anno szobafogságra ítéltek.
10. Próbafülkében – de először győződj meg róla, hogy nincs kamera.
11. Könyvtárban – minden elismerésünk a tiétek, ha ezt megoldjátok.
12. Erdőben – nincs is romantikusabb, mint a természet lágy ölén eggyé válni.
13. Mosógépen – pláne, ha éppen centrifugáz.
14. Tengerben – klasszikus, romantikus.
15. Parkban – buli után hazafelé, becsiccsentve.
16. Szaunában – itt garantáltan forró lesz a hangulat!
17. Vonaton – valahogy el kell ütni az időt egy több órás úton!
18. A gyerekkori szobádban – ahol talán az első buja gondolataid fogantak.
19. Moziban – ha ezt megoldjátok észrevétlenül, le a kalappal…
20. Tengerparton – naná, erről még koktélt is neveztek el!

Apró szépséghiba, hogy Berki Krisztián és Berki Mazsi 21. helyszínnek megjelölte Berki Bentley-jét is, ami, ugye, egy autó, még akkor is az, ha kurva drága autó, és a listán egyszer már szerepel, ugye, az autó, a 6. pontnál, úgyhogy ez legyen valamiféle bónusz, vagy egyszerűen csak logikai buborék. A KEZDET!

Mindenesetre reméljük, jönnek majd a további illusztrációk, ugyanis az első helyszínről, a Bentley-ről és a szexről egy olyan képet posztolt Berki az Instagramjára, amin a sebességváltón látható Mazsi tangája. Ja, és azt is reméljük, hogy ennél azért látunk majd többet is.

Mindenkinek hajrá!

20+1 extrém szexhelyszín, amiről minden pár fantáziál, de csak kevesen vállalják be 1. Medencében – ez mindenkit izgat, de ügyelj a higiéniára! 2. Iskolában – veszélyes terep, hatalmas izgalom 3. Munkahelyen – nagy a rizikófaktor, csak okosan! 4. Repülőgépen – így lesz elsőosztályú az utazás! 5. Liftben – mondjuk ehhez legalább 10 emelet kell 6. Autóban – elég csak félreállni kicsit egy hosszú úton 7. Hajón – pláne, ha kabinos 8. Sátorban – közben akár a csillagos eget is nézhetitek! 9. A szüleid ágyában – elég perverz, de végre bosszút állhatsz, amiért anno szobafogságra ítéltek 10. Próbafülkében – de először győződj meg róla, hogy nincs kamera.. 11. Könyvtárban – minden elismerésünk a tiétek, ha ezt megoldjátok 12. Erdőben – nincs is romantikusabb, mint a természet lágy ölén eggyéválni 13. Mosógépen – pláne, ha éppen centrifugáz 14. Tengerben – klasszikus, romantikus.. 15. Parkban – buli után hazafelé, becsiccsentve 16. Szaunában – itt garantáltan forró lesz a hangulat! 17. Vonaton – valahogy el kell ütni az időt egy több órás úton! 18. A gyerekkori szobádban – ahol talán az első buja gondolatait fogantak 19. Moziban – ha ezt megoldjátok észrevétlenül, le a kalappal… 20. Tengerparton – naná, erről még koktélt is neveztek el! 21. Nekünk maradt Mazsival a Bentley lehúzott tetővel 🤣 #amieletunk #berkimazsi #mrsberki #aberki #mindenkifantazialcsakkevesenvalljakbe @berkimazsi

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,