Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Újraindul a Hír TV-s Szabadfogás, de persze más vendégekkel

Újraindul a Hír TV-s Szabadfogás, de persze más vendégekkel

A már kormánybarátosított Hír TV Szikszai Péter Mandinernek adott interjúja szerint több régi műsort is újraindít, természetesen azzal az aprócska változtatással, hogy a Fideszt kritizáló emberek helyett olyanok érkeznek, akik épp nagyon lelkesednek a Fideszért. A Szabadfogás lényege az volt, hogy egymástól alapvetően eltérő véleményű emberek vitatkoztak, de természetesen a vendégek mások lesznek, mint akiket eddig megszokhattunk. “Vitát akarunk a műsorba, ezért jobboldalról és baloldalról is hívunk szereplőket. Reméljük, elfogadja mindenki a meghívást, és akkor valóban kemény szóváltások lesznek” – mondta a programigazgató.

Az Azonnali.hu információi szerint megvan a Szabadfogás új műsorvezetője is: Huth Gergely, a a Pesti Srácok főszerkesztője váltja Dévényi Istvánt, az azóta megszűnt Heti Válasz újságíróját a műsor élén.

Plusz visszatér Gajdics Ottó lesz péntekenként nagyinterjú politikusokkal, illetve a régi Célpont-stáb is összeállhat. Puzsér Róbert műsorának a sorsa a napokban dől el.