Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Máris itt a szopófantom kihívója, a csepeli nyalórém!

Máris itt a szopófantom kihívója, a csepeli nyalórém!
  • 2018. augusztus 28., 9:23

Még ki sem hűlt a szopófantomtól félig kiégett retinánk, máris újabb aranyra leltünk az internet legsötétebb bugyraiban.

Ezúttal azonban szopás helyett nyalással akar valaki a trashrivaldafénybe kerülni. Az indavideó portálra került fel nemrég a felvétel, ahol a NapiRettenet nevű posztoló leírása alapján:

“Nem nagyon zavartatta magát a hajléktalan kinézetű párocska Csepelen. Az út mellé dobott retkes matracon vidáman kényeztették egymást. Egy arra járó autós vette fel ezt a döbbenetes jelenetet…”

Ráadásul ezen a felvételen tisztán látszik a nő arca is, ami pár kérdést felvet a személyiségi jogokkal kapcsolatban… mi pedig egyre jobban aggódunk amiatt, nehogy csövipornó legyen a jövő évi országimázs videóban!

IDE kattintva tárul fel a pokol újabb szelete!

(Indavideó / borítókép illusztráció: Pixabay)