Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

K-pop csapat alázta le csúnyán Taylor Swiftet

K-pop csapat alázta le csúnyán Taylor Swiftet
  • 2018. augusztus 28., 14:52

A K-popról már mi is értekeztük bővebben, és a műfaj hiába tűnik borzasztó bizarrnak magyar szemmel, olyan népszerűségnek örvend, hogy azt bizony még Taylor is megirigyelné…

A BTS, vagyis a Bangtan Boys nevű dél-koreai pop csapat Idol című alkotása lett minden idők legnézettebb újszülöttje YouTube-on, elhappolva a trónt az eddigi aranyérmes Taylor Swift szám, a Look What You Made Me Do elől.

A koreai popkultúra állócsillaga, a hét fura hajú fiútagot számláló együttes tavaly a koreai könnyűzene történetének minden idők második legtöbbet eladott albumát dobta, így csak idő kérdése volt, mikor látszik ez meg YouTube-on is.

Mégis közel öt évet kellett erre várni, amikor is a debütálás napján 56 milliószor hallgatták meg az Idol című slágert felállítva az új rekordot. Ehhez képest a magyarul is szépen csengő “Nézd, mire vettél rá” csak 43 milliót tudott produkálni az első 24 órában, pedig Swift kisasszony nótáját a 2017-es Video Music Awards alatt tolták fel, mégsem tudott a BTS-nél több embert rávenni…

(Business Insider)