Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Csiszár Jenő kalauzolta Orbán Viktort Milánóban – Fotó

Csiszár Jenő kalauzolta Orbán Viktort Milánóban – Fotó

Megérkezett Milánóba az olaszországi látogatáson részt vevő Orbán Viktor, aki kedden délután Matteo Salvini miniszterelnök-helyettessel találkozik, és a téma az európai migrációs politika lesz.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen a kormányfő mellett balról Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, jobbról pedig Csiszár Jenő, Magyarország milánói főkonzulja látható.

Milánó, 2018. augusztus 28.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) az olaszországi Milánóban tett látogatásán 2018. augusztus 28. Mellette balról Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, jobbról Csiszár Jenő, Magyarország milánói főkonzulja.
MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Az olasz balközép Demokrata Párt (PD) tüntetést hirdetett meg a találkozó idejére.

Csiszárt tavaly januárban nevezték ki Magyarország milánói főkonzuljának, de csak egy féléves képzés után, ősszel állhatott munkába a rádiós műsorvezetőből lett diplomata.