Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Több, mint 10 millióval lóg évek óta az államnak Kozso – A nagy bulvárszemle

Több, mint 10 millióval lóg évek óta az államnak Kozso – A nagy bulvárszemle

Jó reggelt kívánunk, ma is leszemlézzük a magyar celebvilág legizgalmasabb izgalmait! Már persze a Majka-Curtis univerzumon kívüli izgalmakat, ugyanis azokkal külön is foglalkozunk.

  • Luxus Vivien nászútra megy, és mivel ő egy luxusfeleség, nyilván a nászút is luxus lesz. “Nem tudjuk, milyen árak vannak Ausztráliában, de biztos nem olcsó hely. Magamat ismerve nagyon sokat költünk majd, én tuti, hogy összevásárolok mindenfélét. Ha csak az első osztályra szóló repülőjegyet nézem, már az sem két fillér, de biztosan megéri. Persze, nem az ötcsillagos szállodák érdekelnek, hanem a helyi érdekességek, kalandok” – mondta a Blikknek.
  • A magyar fiú, akinek egykor Michael Jackson mentette meg az életét azzal, hogy kifizette bonyolult műtétét és kezeléseit talált munkát, jelenleg húsüzemben dolgozik. Akkor még Bélának hívták, ma már Tamásnak, mivel ezzel is el akarta feledni őt elhagyó szüleit. (via Bors)
  • Kozso Zöld Teknős teaház névre hallgató teázója továbbra is több, mint 10 millió forintos adótartozást görget maga előtt. Ez nem is meglepő, hiszen az Ámokfutók művésze gyakorlatilag állandóan szerepel a NAV listáján. Mivel Kozso már sok éve tartozik, a Bors megkérdezte a NAV-ot, meddig lehet ezt tologazni: “Ha önkéntes teljesítés nem történik, és a végrehajtás sem vezet eredményre, akkor az adós a tartozás végrehajthatóságának elévüléséig szerepel a listán, ami nem lehet kevesebb négy, illetve végrehajtás esetén négy és fél évnél.