Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A Kőbányai Szopófantom száján keresztül mászna vissza a köztudatba az ex-Való Világos

A Kőbányai Szopófantom száján keresztül mászna vissza a köztudatba az ex-Való Világos

A Való Világ-széria nyolcadik etapját megnyerő Farkas “VV” Soma, Pumped Gabó egykori legjobb haverja, ex pornós látván Kőbánya rézf*szú baglyának, a Szopófantomnak népszerűségét, úgy gondolta, felszáll a bulivonatra, szimbolikus haszont szerez a lassan már branddé váló mémből.

A Bors szúrta ki azt a YouTube videót, amin VV Soma saját testével állít “medvecsapdát” az ártatlanul merev részegen fekvő hajléktalanokat orálisan gyámolító kőbányai rémnek, a közkedvelt Szopófantomnak.

VV Soma a lapnak elmondta, hogy a mester terve az volt, hogy félmeztelenül, egy kényelmes pokróccal a sokat megélt teste alatt ha kifekszik a Kóbánya-Kispest metrómegállóhoz, s ha az izmait megfeszítve, mereven fekszik, akkor megjelenik az egyébként valószínűleg súlyos pszichózis miatt random pöcsöket szopizó fantom, akit majd ő jól elkap.

Sajnos a történet íve nem a jó irányba haladt, legalább is ha a tiszavirág-életű sztárságát sirató Soma projektjét nézzük. Ugyanis a két óra, félmeztelen, telefonnyomkodós fekvése alatt sokan megálltak megkérdezni, hogy jól van-e. Végül a Szopófantom helyett két rendőr jelent meg mellette, minekutána az egyik járókelő azt hitte, azért fekszik a földön, mert rosszul van.

Mint kiderült, a rend őrei egyáltalán nem voltak sem orális, sem Szopófantomkergető hangulatba: Ahelyett, hogy Soma mellé feküdtek volna, inkább igazoltatni próbálták, de a ValóVilág-nyertes úriember otthon hagyta az iratait, így majdnem bevitték csekély 48 órára a rendőrőrsre egy rövid elbeszélgetésre az életről, az univerzumról, meg mindenről, és persze a megfelelő utcai viselkedés etikettjéről. Csak majdnem, mert szerencsére a jogosítványa mégis nála volt, így Soma szabadon távozhatott.

“Ha tényleg elkaptam volna a szopófantomot, tuti, hogy meginterjúztattam volna, majd váltságdíjat követeltem volna érte, hogy legyen belőle egy kis pénzem”

– mondta a Borsnak magát viccesnek vélve VV Soma, akinek a nyilatkozás lehetőségének eksztázisától nem volt sem ideje, sem energiája végiggondolni, hogy mégis ki a búbánattól kért volna számára is jelentős váltságdíjat egy hajléktalanokat leszoppantó emberért.

A videót egyébként a fiatalember barátja, Ábrahám Róbert készítette Soma kérésére.

Nos, VV Soma terve mondhatni sikeres volt, mert bár a nemzet Szopófantomát nem sikerült elkapnia, viszont újabb 15 perc hírnevet viszont igen, amihez mi is hozzájárultunk.

Szívesen.