Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Majka a kemény fellépésével akarja megmenteni Curtist

Majka a kemény fellépésével akarja megmenteni Curtist

Majka maratoni hosszúságú interjút adott az Indexnek azután, hogy a Szegedi Ifjúsági Napokon a színpadon jelentette be, hogy megválik szerzőtársától, Curtistől, mert nem tudja már tovább tűrni drogproblémáit.

Majka az ötven perces, vágatlan beszélgetésben elmond mindent kezdve azzal, hogy ő fiatalabb korában milyen drogokat fogyasztott (speed, fű) azon át, hogy egyébként mostanra mennyire retteg a tudatmódosító szerektől odáig, hogy milyen lépéseket tett meg azért, hogy megpróbálja lehozni a zenésztársát a kokainról.

A rapper elmondása szerint Curtis többször fellépésre alkalmatlan állapotban jelent meg koncerten, volt hogy egyáltalán nem jelent meg, próbáltak rajta mindenhogyan segíteni az orvosokkal, pszichiáterekkel futott köröktől kezdve a gázsimegvonásig. Majka szerint a barátja érdekében tett fontos lépés most az, hogy ennyire drasztikus és hangos módon rakja ki a csapatból.

Curtist a legjobb magyar rappernek, borzasztó tehetségesnek, nagyon jó partnernek tartja, ennek ellenére nem tudja folytatni vele a munkát.

Borítókép: Halász Nóra/Zoom.hu