Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Iszak Eszter újra jegyben jár, Debreczeni Zita külföldre költözik – A nagy bulvárszemle

Iszak Eszter újra jegyben jár, Debreczeni Zita külföldre költözik – A nagy bulvárszemle

Ha kiszörnyülködték magukat azon, hogy mennyit keresnek a tanácsadók a fővárosi kerületeknél, akkor térjünk rá a valóban fontos hírekre, vagyis következzen A nagy bulvárszemle:

  • Gianni Annoni és a felesége, Debreczeni Zita a közeljövőben Olaszországba költöznek, erről utóbbi számolt be a lapoknak. Gianni szeretne elvégezni egy olasz főzőiskolát, Debreczenit pedig régóta foglalkoztatja, milyen lehet Olaszországban lakni, és szeretné a nyelvet is megtanulni, ezért hosszabb időt töltenek majd Magyarországtól távol. (Blikk)
  • Iszak Eszter újra hordja a jegygyűrűjét. A VIVA Tv műsorvezetője a TNT énekesétől, Dobrády Ákostól kapott néhány évvel ezelőtt jegygyűrűt, de négy évvel ezelőtt aztán hivatalosan szakítottak. Nem távolodtak el egymástól, néhány hónappal ezelőtt közös nyaraláson is voltak, most pedig olyan képek készültek Iszakról, amin hordja a gyűrűt. A névtelen ismerősök szerint nem akarják nagydobra verni a dolgokat, de ebből még bármi lehet. (Blikk)

  • Kiss Ramóna egy időben várandós a legjobb barátnőjével, Vanya Timivel, akivel ugyanabban a darabban játszanak a Nicsak, ki van itt? címűben a Belvárosi Színházban. A darabban szerepváltásban játsszák a főszerepet, egy terhes nőt alakítanak, így a szerep most mindkettejüknek különösen testhez álló. Kiss Ramóna arról számolt be, hogy egyszerre jelentették be egymásnak a színházi öltözőben, hogy terhesek, mindketten januárra várják a gyereküket, két hét eltéréssel. (Bors)