Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Ebben a szexpózban minden pasi nagyobbnak fogja érezni magát!

Ebben a szexpózban minden pasi nagyobbnak fogja érezni magát!
  • 2018. augusztus 23., 11:37

Az idei újítások után, amik többek között a fordított 69-el és a Királynőnek nevezett arcra üléssel borzolták a kedélyeket, most egy uraknak kedvező lehetőséget vázolt a Farok néven futó brit szexológus. 

A szolidan csak “Hook”-nak, Kampónak becézett póz tulajdonképpen a régi öreg misszionárius újragondolása egy kicsit akrobatikusabb módon, így téve lehetővé az extra pár centi érzetét mindkét fél számára. Innentől pedig csak megéri nyújtani előjáték gyanánt is akár.

Tracey Cox beszédes nevű brit szexguru elmondásában a pózt úgy kell felvenni, mintha az ember a jó öreges misszionáriusra készülne. A nő alul, a pasi huncut mosollyal közelít felé, ám a renyhén széttett láb helyett a hölgy feldobja lábait a pasi vállára és bokájával mintegy beakasztja magát ebbe a pózba.

Innen a kampó becenév, miután a felül lévő fél kezén támaszkodva szabályozni tudja a behatolás mélységét, a testsúlyát, amit ráhelyez a mutatványra illetve a szöget.

Képtalálat a következőre: „sex position Hook”

“Természetesen nem egyértelműen következik ebből, hogy a női fél csak fekszik ott beakadva, mint az uszadékfa, csípőmozgását a férfipartnerhez igazítva mindkettőjüknek az lesz az érzése, mintha centiket nyertek volna a jó elhelyezkedéssel!”

– magyarázza Cox.

Rugalmasabb hölgyek akár bokájukkal át is kulcsolhatják kedvesük nyakát ezzel is szűkítve a hüvelyt, és még intenzívebbé téve mindkét félnek az élményt.

“Na nem kell rögtön nekiesni az egésznek, mint tót az anyjának, fokozatosan nyújtani és próbálgatni, mi kényelmes még és mi nem, ez a lényeg!”

– tette hozzá, és hát igaz, van még ez előtt 32 másik póz a Kámaszútrában, hátha könnyebbek!

(Daily Star)