Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Weisz Fanniék már a babát tervezik

Weisz Fanniék már a babát tervezik

Máris a gyermekvállaláson gondolkozik Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter, annak ellenére, hogy még csak másfél hete házasok.

„Természetesen szeretnénk saját családot. Már öt és fél éve vagyunk együtt Petivel, ami szerintem egy házasságban is szép időnek számít, nemhogy egy kapcsolatban.

A következő lépcsőfok a baba érkezése lesz.

Nagyon szeretnénk már kisbabát, és remélem, két szuper kis gyerekünk lesz, akiknek mindent meg szeretnénk majd adni, hogy boldogok legyenek az életben. Úgy gondolom, ha ő vagy ők boldogok lesznek, akkor én is az leszek ” – mondta a modell a Blikknek. Weisz Fanni megosztott pár részletet az esküvőjéről is.

„Egy álom volt az egész, még most sem hiszem el, hogy ilyen szuperül sikerült minden!

Jól éreztük magunkat, soha nem fogom elfelejteni. Másnap hívogattak a vendégek, hogy ennyire még nem érezték jól magukat esküvőn, és szeretnék, ha jövő héten is lenne még egy ilyen lagzi, mert annyira pompás volt minden. Nekünk pedig ez volt a legnagyobb boldogság, hogy tényleg ennyire jól sikerült és mindenki imádta.”