Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Szájjal vetette rá magát az alvó hajléktalanra a ligeti szopófantom – videó

Szájjal vetette rá magát az alvó hajléktalanra a ligeti szopófantom – videó
  • 2018. augusztus 22., 10:35

Egészen elképesztő dolgot rögzített egy térfigyelő kamera a kőbányai Liget tér közelében néhány napja. Fiatal fiú zaklatott egy alvó hajléktalant, de nem úgy, ahogy azt elsőre elképzelnénk.

A felvételen tisztán kivehető a csak erős idegzetűeknek ajánlott jelenet.

Egy fiatal fiú tűnik fel a képen, aki eleinte csak áll a földön fekvő férfi mellett. Láthatóan hezitál, és itt még nem tudni mit akar. Elvenni kevés értékét, ami megmaradt, vagy egész egyszerűen csak belerúgni egyet? Ezek a sajnos már jól ismert forgatókönyvek ilyen helyzetekben, itt azonban ha lehet, még ennél is szörnyűbb dolog történik.

Egyszercsak odalép az alvó férfihez és először simogatni próbálja, majd miután a földön fekvő férfi ezt elutasítja, cipzárját lehúzva előveszi annak péniszét, és a nyílt utcán ráveti magát, majd elkezdi orálisan kielégíteni.

NSFW_NER_avé_NSFW from r/FostTalicska

“A férfi a földön fekvő, alvó vagy bódult áldozata védekezésre és akaratnyilvánításra képtelen állapotát fajtalankodásra használta ki. Ez kimeríti a szexuális erőszak esetét” – nyilatkozta a Borsnak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

A redditen szélsebesen terjedő felvételről már a Budapesti Rendőr-főkapitányság is értesült, de feljelentés híján nem lépnek. Pedig ilyen esetben a fiatal erőszakoskodó akár kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

(Bors / borítókép illusztráció: Pixabay)