Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szerelmi bánata miatt a Dunába akart ugrani egy férfi a Szabadság hídnál

Szerelmi bánata miatt a Dunába akart ugrani egy férfi a Szabadság hídnál

A készenléti rendőrök határozott beavatkozásának köszönhetően nem ugrott le a felső rakpartról.

A Készenléti Rendőrség gépkocsizó járőrei augusztus 20-án 16 óra 50 perckor a Szabadság hídtól nem messze, a Műegyetem Rakparton egy férfire figyeltek fel, aki a felső rakpart járdáján lévő elválasztó kerítésen átlépett, majd leguggolt a kerítés talapzatára és fél kézzel kapaszkodva, meredten nézett lefelé. A rendőrök azonnal megálltak és megszólították a férfit, aki elmondta, hogy szerelmi bánata miatt le akar ugrani. A rendőröknek sikerült szóval tartani a – feltehetően ittas – fiatalembert és végül rávették, hogy másszon vissza a kerítésen keresztül a felső rakpartra. Mindezek után a férfit átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték a férfit.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, itt találhat segítséget.

(police.hu)