Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kiss Ramóna rákapott a kaporra, Szorcsik H. Viki 14 kilót hízott – A nagy bulvárszemle

Kiss Ramóna rákapott a kaporra, Szorcsik H. Viki 14 kilót hízott – A nagy bulvárszemle

Pachmann Péter válik, Demcsák Zsuzsát házi tortával köszöntötték a gyerekei. Vége a hosszú hétvégének.

  • Demcsák Zsuzsa ma ünnepli 40. születésnapját, amihez ezúton mi is szeretettel gratulálunk, jó pár évet letagadhat a műsorvezető, és ha korábbi önmagát is hozzávesszük, akkor aztán kiváltképp így van. Szóval örülünk, és így tettek Demcsák gyerekei is, egy házi készítésű tortával köszöntötték fel az édesanyjukat.

Negyvenedik születésnapom gyerekeimmel. #megleptek #szeretemazéletem

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

  • Pachmann Péter – aki sokáig vezetett együtt műsort Demcsák Zsuzsával – ma nem örülhet annyira felhőtlenül, mint kollégája, ugyanis szomorúan jelentette be a Blikknek, hogy válik. „Mindenki azt szokta mondani, hogy szeretetben és barátságban válik, nálunk ez valóban így van. Nem is lehetne máshogy, hiszen Anna kislányunk érdekében mindig is szövetségesek maradunk, mint szülők. A szövetséget pedig legjobb, ha barátként köti meg az ember. Természetesen a kislányunkat közösen neveljük, és törekszünk arra, hogy a jelenlegi helyzetből semmit vagy legalábbis a lehető legkevesebbet érezze meg” – mondta a műsorvezető.
  • Szorcsik H. Viktória végre újra önmaga lehet, miután hízott 14 kilót – írja a Bors –, ugyanis annyira le volt fogyva, hogy aki látta menés közben, azon szörnyülködött, hogy akár egy lépéstől is eltörhetnének a lábai. Testsúlya alig érte el a 40 kilót. Ehhez képest most már bőven 50 kiló fölött van, iszonyúan jól néz ki, és még szerelmes is. Kell ennél több? (S hogy önök se keverjék össze névrokonával, Szorcsik Vikivel, képet is adunk Szorcsik H. Viktóriáról.)

null

null

  • Kiss Ramóna rákapott a kaporra, kapott is egy csokorral. Ez nem egy nyelvtörő, hanem a hír maga, ugyanis a színész-műsorvezető gyermeket hordoz a szíve alatt, és hát az történt, hogy amióta növekszik pocakjában a magzat, azóta megőrül a kaporért. Hát őrüljön csak meg jó szívvel, ezt erősítette benne kollégája, Peller Anna vezetésével az RTL Klub Reggeli című műsorának stábja is, akik egy csokor kaporral lepték meg.