Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kerényi Miklós megpályázza az Operettszínház igazgatói székét

Kerényi Miklós megpályázza az Operettszínház igazgatói székét

Kerényi Miklós Gábor a Facebook-oldalán jelentette be, hogy megpályázza Budapesti Operettszínház főigazgatói álláshelyét.

Biztos vagyok benne, sokak számára meglepetés, hogy megpályázom a Budapesti Operettszínház főigazgatói álláshelyét. Tudom, szinte vakmerő bátorság ez – de miközben elsősorban rendezni szeretnék és egyáltalán nem vágynék semmilyen vezető szerepre, mégsem tudom elkerülni.

A hvg.hu azt írja, hogy július közepén tette közzé a Budapesti Operettszínház főigazgatói pályázatát az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a pályázat nyertese február 1-jétől öt évig töltheti be a pozíciót.

Kerényi Miklós Gábort, azaz KERO-t még tavaly ősszel többen is zaklatással vádolták, az Operettszínház volt művészeti vezetője ez után a nyugdíjazását kérte.

Áprilisban kirúgták végül, az indoklás szerint több olyan nyilatkozatot is tett, amelyek rossz fényben tüntették fel a munkahelyét.