Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

“Hagyj békén te k*rva!” – kiáltotta a hároméves kislány az őt megkeresztelő papnak

“Hagyj békén te k*rva!” – kiáltotta a hároméves kislány az őt megkeresztelő papnak

Már-már az Ördögűzőbe tökéletesen illeszkedő jelenetnek lehettek szemtanúi azok a személyek, akik jelen voltak a három éves Magdalena keresztelőjén. A kislányból ugyanis rögtön “kiröppent” pár méltatlankodó “k*rva”, amint a homlokát szenteltvíz érte. 

A három éves Magdalena kicsit megrémíthette a szüleit, keresztszüleit, amikor a keresztvíz hatására hirtelen mocorogni kezdett, majd elkezdte szidni az őt megkeresztelő papot.

A keresztelő ceremónia akkor vett igazán furcsa irányt, amikor a pap felolvasta a hagyományos “Megkeresztellek téged az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében” bibliai sort. Ugyenis ekkor Magdalena mocorogni kezdett, egyre dühösebbé vált, majd amikor az első keresztvíz cseppek a homlokához értek, explicit értékítélte Isten jámbor szolgáját:

“Kurva!!!” (Puto)

-mondogatta hangosan, többször, majd utasítást is adott:

“Hagyj békén te kurva!!”

Az esetről természetesen videó is készült, amit azóta már több millióan megnéztek. Az Magdaléna édesanyja természetesen bocsánatot kért a paptól.

(Daily Mail)