Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Felszólították a nemfideszes Mészárost, hogy kaparja ki a betömött felcsúti kátyúkat

Felszólították a nemfideszes Mészárost, hogy kaparja ki a betömött felcsúti kátyúkat

Levélben szólította fel a felcsúti műszaki ügyintéző a Kétfarkú Kutyapárt volt polgármester-jelöltjét, Mészáros Lászlót, hogy az általuk betömött kátyúkat állítsák vissza eredeti állapotába (vagyis, legyen ismét lyuk az úton). Az ügyintéző azzal indokolta a visszaállítást, mert szakszerűtlennek ítélte meg a kivitelezést és kezdenék a kátyúzást az utakon.

A Facebookra posztolt levél szerint 8 napot kapott a nemfideszes Mészáros, hogy ismét tömetlen kátyúk legyenek Felcsúton, ha nem kaparja ki a betöméseket, akkor neki kell állnia majd a költségeket.

A Kétfarkú KutyaPárt Központi Végrehajtás a Facebookon jelezte, hogy örömmel tesznek eleget a kérésnek, hisz ez minden felcsúti éreke. Viszont kérik a munkához a betömött kátyúk részletes műszaki tervrajzait, méretét, lejtési adatait, színkódját stb.-t, mert félő, szakszerűtlen kátyúkat készítenének a párt szakemberei.