Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Britney Spears és Christina Aguilera után 15 évvel Madonna most Nicki Minajt csókolta meg

Britney Spears és Christina Aguilera után 15 évvel Madonna most Nicki Minajt csókolta meg

A hatvanéves énekesnő kitett magáért az MTV Video Music Awardson, vagyis leginkább utána, a backstage-ben.

Kezdjük azzal, hogy az MTV VMA-n Madonna megpróbált megemlékezni Aretha Franklinről, aki néhány nappal ezelőtt, augusztus 16-án halt meg.

Meghalt Aretha Franklin, a soul királynője

A tizennyolcszoros Grammy-díjas énekesnő 76 éves volt.

Nos, ez úgy sikerült neki, hogy a beszéd nagyjából 80 százalékában önmagáról beszélt, és ez bizony Franklin, de még Madonna rajongóinak sem tetszett oly nagyon. Hogy ez mennyire nem volt azonban meglepő, annak konstatálásához ajánlom azt a cikkünket, amiben Muchichka kolléga az extravagáns énekesnő 60. születésnapja alkalmából szépen végigmegy az életművön, és amiből ugyanilyen szépen kiviláglik a _zember_ a popikon mögül, aki egyébként pontosan azon a napon ünnepelte a kerek évfordulót, amelyiken Aretha Franklin meghalt.

60 éves lett az önmaga panoptikumává váló Madonna

Az iskolai szünetekben a folyosón cigánykereket hányt és fejjel lefelé lógott a mászókáról, hogy a fiúk láthassák a bugyiját.

Hát, végül ezt fejelte meg Madonna azzal, hogy a műsor után, már a backstage-ben szájon csókolta Nicki Minajt, aki az erről készült videót ki is posztolta saját Instagramjára. S hogy önök is lássák, ez már mennyire nem ugyanaz, mint volt 15 évvel ezelőtt, amikor Madonna szintén az MTV VMA-n egymás után smárolta le Britney Spearst és Christina Aguilerát, ráadásul előadás közben, még a színpadon, a Minaj-szájpuszi után beillesztettem a 2003-as duplacsókot is, ami nyelves volt a javából.

Csókolom!