Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egy rekesz sörrel győzték meg a férfit, hogy ne ugorjon le a hídról

Egy rekesz sörrel győzték meg a férfit, hogy ne ugorjon le a hídról

Jason Gaebel és Kwame Anderson reggeli sörszállítmányozásuk kellős közepén éppen áthajtottak az Earl Street hídon, amikor egy férfire lettek figyelmesek, aki az út peremén lévő rács túloldalán álldogált. Anderson a helyzetet felmérve, kitűnő tárgyalási technikával mentette meg öngyilkosságot megkísérlő embertársát.

Az Anderson által készített felvételeken látható amint a vezető ülésben ülő társa, Gaebel kikiált az autóból:

Hé tesó, jól vagy? Gyere át a másik oldalra!

A két fuvaros a kocsiból kezdett el beszélgetni az öngyilkosságra készülő férfival

De amint a férfi elárulta nekik tervét, azonnal félrehúzódtak és tárcsázták a segélyhívót. Azonban amíg odaértek a helyszínre a rendőrök, Andersonnak eszébe jutott Denzel Washington A belső ember című filmje, melyben a színész egy túsztárgyalót játszott.

Először is kapcsolatot kellett vele kialakítanom, úgyhogy megkérdeztem a nevét, hogy hol nőtt fel, aki készségesen elárulta, hogy két gyermek édesapja, és Chicagóban nőtt fel.

Anderson ezután pénzt és ételt is felajánlott a férfinak, aki azonban elutasította, majd már a zsaruk kiérkezése után váratlan dolog jutott eszembe: megkínálta a férfit sörrel.

Azt mondta talán. Úgyhogy hátraszaladtam, kivettem egy tizenkettes kartont és mondtam neki, hogy ez mind az övé lehet, ha visszamászik.

A művelet sikeres volt, és a mentők a közeli kórházba szállították a férfit megfigyelésre. A rendőrség is elismerte a két fuvarozó teljesítményét, akiknek nem is kellett volna aznap átkelniük a hídon, csak rossz helyen kanyarodtak le véletlenül.

A rendőrség szóvivője elmondta:

A sör réges-régóta hoz össze embereket, most szerdán életeket menthettünk vele.

Kwame Anderson

Kwame Anderson posted a video to his timeline.

(forrás: DailyMail)