Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Párizsig kisvasutazott Orbán Viktor

Párizsig kisvasutazott Orbán Viktor

A miniszterelnököt egy Thomas-gőzmozdonyon ülve ábrázoló Basky-karikatúra Budapest és Pécs után felbukkant a francia fővárosban is – szúrta ki a 24.hu a Basky művésznévvel elhelyezett alkotásról szóló hírt. A párizsi alkotást a Basky Facebook-oldal tette közzé.

A Zoom.hu is megírta, hogy a kisvasutazó miniszterelnököt kifigurázó kép először egy budapesti házfalon jelent meg még június végén – a falat aztán példás gyorsasággal lefestették. Később városszerte máshová is elhelyezte az ismeretlen alkotó, Basky a karikatúrát. Sőt, azok megjelentek Pécsett is – még ha nem is mindig a legmegfelelőbb helyeken – erről itt írtunk bővebben:

Basky Orbános képe Pécsen is felbukkant, bár lyukra futott vele

Basky Orbános képe Pécsen is felbukkant, bár lyukra futott vele A Kétfarkú Kutyapárt passzivistái Pécsen jártak a hétvégén és Basky művész elindult, hogy a helyieknek is legyen orbános-vonatos képe. A fotók szerint, sikerült megörvendeztetni a Mészáros Lőrinc-féle Dunántúli Napló szerkesztőségét egy képpel, amit szokás szerint az útra fújtak fel.

Borítókép: a párizsi alkotás / Fotó: Facebook/Basky