Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

61 nézőt érdekelt a NER két csúcscsapatának focimeccse

61 nézőt érdekelt a NER két csúcscsapatának focimeccse

Az MTI és a Nemzeti Sport néhány száz nézőről szóló híradásainál valójában jóval kevesebben, mindössze körülbelül 60 néző volt kíváncsi a Felcsút és a Kisvárda – végül 1-1-es döntetlenre végződött – meccsére az Nb1. ötödik fordulójában – vette észre az Index.hu.

Az állami hírügynökség a meccsről szóló beszámolójában 400 főre saccolta a felcsúti Pancho Aréna nézőszámát, a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő, a felcsúti focicsapatnál korábban sajtófőnökként dolgozó, Szöllősi György vezetésével működő Nemzeti Sport pedig 589 nézőt vélt felfedezni a lelátókon.

Csakhogy a jelek szerint mindkét forrás jelentősen túlbecsülte a szurkolók számát. Legalábbis a Városok, stadionok, kocsmák nevű Facebook-oldal egyik olvasója ott volt a helyszínen, és lefotózta az összes lelátót, egy kommentelő pedig vette a fáradságot és megszámolta az embereket: neki 61 néző jött ki.

Borítókép: Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor meccset néz Felcsúton / MTI Fotó: Koszticsák Szilárd