Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kokainra, luxusautókra és mellplasztikára költötte a nyereményt, fogyatékkal élő fiára nem jutott

Kokainra, luxusautókra és mellplasztikára költötte a nyereményt, fogyatékkal élő fiára nem jutott
  • 2018. augusztus 18., 16:25

16 évesen lett minden idők legfiatalabb lottónyertese Callie Rogers, aki a brit jackpottal 2 millió fontot, azaz nagyjából 700 millió forintot kaszált tiniként.

Ilyen fiatalon a hirtelen jött mérhetetlen gazdagság nem épp tesz jót az ember jellemfejlődésének, és ahogy az borítékolható volt, Callie bele is vetette magát az életbe.

Otthagyta csóró kasszás állását és elkezdte nagykanállal tolni a mindent, leginkább a drága partikat, a hozzá való kokainnal, melyből 15 év alatt közel 90 millió forint értékben vásárolt. Ehhez jöttek még a mellplasztikák 6,5 millióért, valamint a rucik 100 millióért.

Az évek alatt pedig szép lassan semmije nem maradt. Az érdekbarátok jöttek és mentek, a család is kapott 200 milliót és szinte mindenki jól járt.

Szinte, hiszen a lány azóta 31 éves háromgyermekes édesanyává vált és legkisebb fia a hatéves Blake bénulásos megbetegedéssel jött a világra. Egyedül sem járni, sem beszélni, de még csak nyelni sem tud, Callie mégsem tud neki jobb életet biztosítani, hiszem már nincs miből.

Pedig Blake egyedül egy multiszenzoros környezetben érezhetné igazán jól magát, ahol fogyatéka ellenére az egyszerre több érzékszervre ható bútorok láttán kinyílhatna neki a világ.

“Azt sajnálom, hogy nem tudom már neki berendezni ezt a szobát. Ha okosabb lettem volna, akkor megveszem mikor még volt rá. De mára nekem is ugyan úgy nyomja a vállam az albérleti díj, vagy a mindennapos megélhetés, mint bárki másnak.”

– mondta és kihangsúlyozta: rendkívül alacsonynak tartja a lottózásnál a 16 éves korhatárt, mert az ilyen korú gyerekek, mint amilyen ő is volt, még nem tudnak felelős döntéseket hozni, vagy bánni a pénzzel.

(Sun / Instagram)