Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Dzsudzsák Balázst havi ötvenmillió forintért szerződtetné a Mol-Vidi

Dzsudzsák Balázst havi ötvenmillió forintért szerződtetné a Mol-Vidi

Ez a futballista eddigi fizetéseihez képest aprópénz, viszont a duplája a legnagyobb Vidi-fizetéseknek. Kell a tapasztalat a magyar csapatnál a BL-csoportkörbe jutáshoz.

A Ripost szerint komolyra fordultak a tárgyalások Dzsudzsák Balázs és a Mol-Vidi között. A hosszú ideje új csapatot kereső válogatott focista körülbelül havi 50 millió forintért segítené a Bajnokok Ligája vagy az Európa-liga csoportkörébe tartó fehérváriakat.

Ez az összeg nagyjából duplája annak, amit az egyik leggazdagabb magyar klubként működő Mol-Vidi az eddigi sztárjainak tudott nyújtani. Ellenben a fehérváriaknak elég nagy szükségük van a minél tapasztaltabb, nemzetközileg legalább egy kicsit is jegyzett játékosokra, hiszen a BL-főtábla küszöbén áll, ahová ha ugyan nem jut be, ekkor következik az EL, de így is, úgy is milliárdok fognak vándorolni a klubhoz.

Ráadásul Dzsudzsáknak is szüksége van egy klubra, legalábbis akkor, ha továbbra is a válogatott kerettagja és csapatkapitánya akar maradni, ugyanis Marco Rossi szövetségi kapitány kijelentette, hogy az a játékos, akinek nincs csapata és nem játszik tétmérkőzéseket, ne is gondolkodjon azon, hogy kerettag lehet.

Borítókép: Dzsudzsák Balázs / Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo