Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Akkor halt meg a Korn énekesének ex-pornós, drogos felesége, amikor távoltartási végzést kért ellene a férje

Akkor halt meg a Korn énekesének ex-pornós, drogos felesége, amikor távoltartási végzést kért ellene a férje

Jonathan Davis felesége, Deven Davis 39 éves volt, két gyermek édesanyja.

Elég régóta húzódó sztori volt Jonathan Davis, a Korn énekese és felesége, Deven Davis története. A 39 éves, egykori pornószínésznővel húsz éve volt házas az énekes, akitől két gyermeke is született, Pirate és Zeppelin.

Deven elég durva drogproblémákkal küzdött, 2016-ban, két évvel ezelőtt férje be is adta a válókeresetet, azonban ezt nem vitték végig. Most pénteken azonban az énekes távoltartási végzést kért a nő ellen, akit a bíró csak ideiglenesen, de azonnal eltiltott a gyermekfelügyeleti jogaitól, de attól is, hogy egyáltalán láthassa őket, sőt még a család kutyájára is külön felhívta a figyelmet, miszerint azzal sem találkozhat.

Jonathan Davis azt írta a bírónak a kérelemben, hogy felesége kábítószer-használata érzelmi sérülést okoz a gyerekeiknek, de gyógyszer-függőségben is szenved, és összesen hat alkalommal volt eddig rehabilitáción, amelyek közül egyik sem vezetett sikerre. A kokain, a heroin és a Norco nevű, vényköteles fájdalomcsillapító mindannyiszor eluralkodott a nő fölött.

Jonathan Davis azt is leírta, hogy feleségét többször találta együtt drogkereskedő barátjával egy légtérben, miközben a gyerekek is velük voltak.

Deven Davis azon a napon halt meg, amikor a bíró elfogadta a távoltartási kérelmet. Halálának oka egyelőre ismeretlen. (via Mirror)