Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Palvin Barbinak nagyobb a melle, mint hitte! – videó

Palvin Barbinak nagyobb a melle, mint hitte! – videó
  • 2018. augusztus 17., 14:48

Egy melltartószakértőnek kellett felvilágosítania a modellt, hogy eddigi cicifixei bizony kisebbek, mint amilyet hordania kéne. 

Victoria’s Secret

Victoria’s Secret

De nem egyedül élt eddig tévhitben, a Victoria’s Secret melltartóillesztési tudósa, Iana Tantson szerint a nők nyolcvan százaléka nem megfelelő méretű fehérneműben éli életét.

A modelleken statuált példa pedig bebizonyította, hogy ha kedvenc csipkés cicitartónk hátul nem az utolsó kapocsban a legfeszesebb, és a merevítő nem illeszkedik pontosan a mell alakjához, akkor bizony érdemes átgondolni legközelebb a vásárlást, mielőtt rutinból leemeljük a jónak gondolt darabot.

A videóból kiderül, hogy Palvin kisasszony eddigi 70 B-s melltartóit adományozhatja el, és beszerezhet jópár 70 C-set, de gyakorlatilag a többi modellnek is mind nagyobbra kell cserélnie kebeltartóit.

(Marie Claire)