Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hős recepciós segítségét köszönik a fővárosi mentők

Hős recepciós segítségét köszönik a fővárosi mentők
  • 2018. augusztus 17., 17:53

Egy szállodában esett össze az az idős nő, akinek egy fiatal recepciós sietett a segítségére. – írja Facebook oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A fiatalember rendkívüli lélekjelentléte miatt stabil állapotban szállíthatták a mentők kórházba azt az idős hölgyet, aki egy budapesti szállodában lett rosszul pénteken. A mentőszolgálat posztjában fejezte ki háláját az elsősegélyben jártas fiatalembernek, aki miután nem tapasztalt légzést, azonnal megkezdte a beteg újraélesztését. Bár a központi rohamkocsi hamar a helyszínre ért és emelt szinten folytatta az ellátást, a fiatal szállodai alkalmazott sem tétlenkedett.

Segítette a további beavatkozásokat is és még a betegmozgatásban is részt vett. Az asszonyt végül, az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően, stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink! – írták bejegyzésükben.

“A helyszínen nem igazán volt alkalmunk megköszönni a hős recepciós segítségét de remélem így talán elér hozzá!”

– mondta az eset után a mentőorvos.

A betegnek mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!

(Facebook)