Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Magángéppel repült Orbán a MOL-Vidi BL-meccsére

Magángéppel repült Orbán a MOL-Vidi BL-meccsére

A K-Monitor blogja szerint Orbán Viktor miniszterelnök magángéppel érkezett a Ludogorec – Mol-Vidi labdarúgó-mérkőzésre, Bulgáriába, Razgrad városába. Az oknyomozó portál információi szerint a magánrepülő a közeli Várna repterén landolt. A lap szerint egy Mészáros Lőrinchez is kapcsolható társaság magángépe reptette ki a miniszterelnököt a Vidi BL-meccsére Várnába

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke közölte, ez magánutazás volt, amely nem emésztett fel közpénzt, arról nem érkezett válasz, hogy kinek a költségén utazott a miniszterelnök.

Légiirányítási adatok alapján a blog úgy gondolja, egy OE-LEM regisztrációs és IJM980 hívójelű gép repült, ami egy osztrák cég Bombardier bd-700-1a10 Global 6000-je. Volt már szó erről a magángépes cégről, a HírTV Mészáros magángépeként mutatta be januárban egy másik gépüket, amivel a NER több tagja kirepült a monaco-i nagydíjra.

Borítókép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd