Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Őrült tombolásba kezd a nikotinfüggő kétéves, ha nem kap anyjától legalább napi 40 szálat!

Őrült tombolásba kezd a nikotinfüggő kétéves, ha nem kap anyjától legalább napi 40 szálat!
  • 2018. augusztus 15., 12:22

Rapi Ananda Pamungkas, vagy becenevén Rap csikkezéssel kezdte a durva függőségéhez vezető utat, míg anyja büfés standjukon dolgozott az indonéz Sukabumin.

Azóta pedig napi negyven! szállal, vagyis akár két dobozzal is elfüstölhet, amit szintén anyja szerez be neki, nehogy üvöltő ámokfutásba kezdjen, mert ilyenkor úgy üvölt, hogy alig vesz levegőt közben. Éjjel nem alszik, nappal nem eszik, csak a bagóért remeg.

Jobban jár, ha eleget tesz fia kérésének, mert különben a vásárlókat kezdi el zaklatni, adjanak már neki egy szálat. Ez pedig érthető módon elriasztja a vevőket. Mondjuk egy bagózó totyogós látványa minket már önmagában elriasztana és felháborítana, de mindegy.

“A kajás stand közelében eldobált csikkeket két hónapja idegenekkel gyújtatta meg először, azóta pedig folyamatosan rá kell gyújtania, főleg amikor a reggeli kávéját issza és sütit eszik mellé.” – mesélte az édesanya, aki szerint a felnőttek aranyosnak találják dohányzó gyermekét.

Apja is bagós, de nem érti fia miért szokott rá, főleg, hogy hiába árulnak standjukon dohányárut is, nekik ugyan úgy meg kell venni, amitől költséges hobbivá válik a cigizés. Orvoshoz is el tervezik vinni, hogy segítsen fiúknak kilábalni a függőségből.

Indonéziában a legmagasabb a dohányos lakosság száma és egyre növekvő probléma a fiatal függők magas aránya. Közel kilenc százaléka gyújt rá rendszeresen a 18 év alatti lakosságnak, és Rap példája sem elszigetelt eset.

A legnagyobb kérdés persze az… miért hagyták rászokni egyáltalán a kétéves kisfiút és így milyen élet várhat így szegényre?!

(Mirror)